voetbalreizen

Het Premier League seizoen 15/16 is ten einde en dat betekent dat het seizoen 16/17 voor de deur staat. ‘Onze’ teams Newcastle en Sunderland hebben tot het eind gestreden om uit de degradatie zone te blijven. Uiteindelijk is Sunderland de grote winnaar en blijft in de Premier League. Newcastle mag zich volgend seizoen bewijzen in de Championship. Manchester City heeft lang meegespeeld om het kampioenschap, maar moest toch buigen voor het sprookjes verhaal van Leicester City. Eindstand: een seizoen vol verrassingen!  

 Blijf op de hoogte van seizoen '16/'17

    Voetbalreizen Engeland: beleef de Premier League live

Een voetbalreis naar Engeland is een veelzijdig, voordelig en compleet weekendje weg, vooral met DFDS. Ondanks dat Newcastle volgend seizoen in het Championship speelt, blijven wij ze steunen. Sunderland mag zich weer bewijzen in de Premier League en Manchester City is top kandidaat voor de titel. Ook hebben we een nieuwkomer: Middlesbrough! ‘Boro’ keert dit jaar terug naar de Premier League sinds 2009 en is gebrand om het te laten zien volgend seizoen Stap jij volgend jaar aan boord van onze luxe ferry voor een voetbalreis met vrienden én andere supporters?

​​

Newcastle United

Newcastle speelt volgend jaar in de Championship. Maar toch blijven wij ‘onze club’ steunen en bieden we deze wedstrijden nog steeds aan! Het is nog niet zeker welke Nederlandse speler​s er blijven, maar één ding is zeker: Newcastle United wil volgend jaar terug naar de Premier League. Steun Newcastle live in deze uitdaging en kijk hoe zij hun plek terug verdienen!

 

Sunderland​

Sunderland heeft zich weten te handhaven in de Premier League. Dat betekent dat we weer voetbalreizen voor hun wedstrijden in de Premier League kunnen blijven aanbieden. Hun Nederlanders Lens en van Aanholt blijven bij de club. Kunnen zij volgend jaar ervoor zorgen dat Sunderland hoger in de ranglijst eindigt? Met onze voetbalreis maak jij het live mee!

​Middlesbrough FC​

‘Boro’ is back in de Premier League! De eerste aankoop is bekend: oud-Ajacied Viktor Fischer. Kan Fischer en Middle​sbrough indruk maken op het hoogste niveau? Het is deze traditionele club uit Noord-Engeland zeker gegund. DFDS biedt volgend jaar Middlesbrough aan, dus een wedstrijd in het Riverside Stadium is niet te missen!​