Stedentrip Edinburgh: ontdek het pareltje van Europa 

Na een stedentrip Edinburgh bent u gegarandeerd onder de indruk, want de Schotse hoofdstad is betoverend mooi! Combineer 2 nachten aan boord van een luxe cruiseferry met 1 nacht in deze schitterende stad.

Stedentrip naar het Engelse Edinburgh

  • Reis: 4-daagse stedentrip met 2 overnachtingen aan boord en 1 in Edinburgh
  • Bestemming: Edinburgh, de mooiste stad van Europa
  • Daarom deze reis: Schotland, nr. 3 in de top 10 must see in 2014 door Lonely Planet

Lees meer


  1. Foto's
  2. Video
  3. Kaart
  4. Inbegrepen

Edinburgh: de mooiste stad van Europa

Zodra u het centrum van Edinburgh binnen komt, bent u verliefd! Rechts vindt u de bruisende winkelstraat Princes Street, terwijl links het eeuwenoude Edinburgh Castle op een rots boven de stad uit torent. Vanaf het kasteel is het uitzicht over de stad geweldig! Niet verwonderlijk dat het hele centrum op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Royal Mile, de whisky, de zeer vriendelijke inwoners, festivals , vele musea en spooktours (voor durfallen). In Edinburgh verveel je je geen moment! Niet genoeg aan een overnachting? Boek dan nog een nachtje bij, om volop te kunnen genieten van deze pracht stad!

Aan boord

Parkeer uw auto aan boord van onze luxe cruiseferry en wij varen u naar Engeland. Schuif aan in één van onze toprestaurants voor een heerlijk diner. Kom daarna helemaal in Schotse sferen tijdens een whiskytasting. 's Nachts rust u uit in uw eigen hut, want de volgende ochtend rijdt u met uw eigen auto in circa 2,5 uur naar het door u gekozen hotel in Edinburgh.

Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.