HomeOvertochtenEngelandIJmuiden - Newcastle

Ferry IJmuiden - Newcastle: ontdek natuurlijk Schotland 

U vaart naar Noord-Engeland, de ideale uitvalsbasis om Groot-Brittannië te ontdekken. Wist u dat Schotland is uitgeroepen door de Lonely Planet tot één van de drie landen die u in 2014 moet zien? Geniet aan boord en ga ontspannen op reis!

Reisdetails ferry IJmuiden - Newcastle 

 • Route: Vanuit IJmuiden naar het Noord-Engelse Newcastle
 • Daarom deze reis: De snelste route naar Schotland
 • Voordeel: Uw vakantie begint vanaf de eerste minuut aan boord 

Daarom met DFDS


 1. Kaart
 2. Foto's
 3. Video
 4. Inbegrepen & voorwaarden

Daarom DFDS Seaways

 • De mooiste groene bestemming, het dichtste bij
 • Hoe vroeger u boekt, hoe voordeliger u reist
 • Vakantie vanaf de eerste minuut
 • Caravan gratis mee op zo/ma/di
 • Slechts 25% aanbetalen  

Uitgerust aankomen in Newcastle

Wanneer u in de namiddag aan boord rijdt van de luxe ferry begint uw ontspannen overtocht van IJmuiden naar Newcastle direct. Parkeer uw auto aan boord en geniet op het dek terwijl de kustlijn uit het zicht verdwijnt. Begin uw avond ontspannen en dineer in een van de drie uitstekende restaurants. Na een heerlijke nachtrust in uw eigen comfortabele hut, komt u uitgerust aan in Newcastle.

Nátuurlijk Engeland en Schotland

       


Na uw overtocht met de ferry vanuit IJmuiden naar Newcastle liggen de mooiste groene bestemmingen binnen handbereik. Van het favoriete Lake District en historische Northumberland tot de glooiende laaglanden en ruige Highlands.

En niet te vergeten de fantastische steden zoals Edinburgh en Glasgow. Schotland is niet voor niets door Lonely planet uitgeroepen tot een van de 3 must see vakantielanden in 2014. Reis voordelig, vaar ontspannen met de ferry van IJmuiden naar Newcastle en stippel uw eigen route uit. 


Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.

Heenreis Terugreis
Vertrek
Terugreis
Volw.
Kind (4-15)
Baby (0-3)
Huisdier
Voertuig
Reiscode

Daarom SchotlandVele gingen u al voor naar deze veelzijdige bestemming. Lees hun ervaringen, ontdek de pracht door de ogen van medereizigers en raak geïnspireerd!