HomeOvertochtenEngelandDuinkerken - Dover

Ferry Duinkerken - Dover 

Wilt u er even tussenuit of heerlijk op vakantie naar Zuid-Engeland? Rijd aan boord in Duinkerken en binnen 2 uur bent u op uw gewenste bestemming. Hoe vroeger u boekt, hoe meer voordeel!

Ferry Duinkerken naar Dover: over het Engelse kanaal 

 • Route: Van Duinkerken naar Dover 
 • Bestemming: Het veelzijdige Zuid-Engeland
 • Duur overtocht: Binnen 2 uur in Engeland

Lees meer


 1. Kaart
 2. Foto's
 3. Video
 4. Inbegrepen & voorwaarden
 5. Vaarschema

Daarom met DFDS van Duinkerken naar Dover

 • U bent binnen 2 uur over het kanaal
 • Dichtsbijzijnde haven vanuit NL
 • Rustig aan komen rijden in haven Duinkerken t.o.v. drukke haven in Calais
 • Rijd gemakkelijk en snel aan en van boord
 • 12 afvaarten per dag
 • Zeer voordelig geprijsd

Genieten op de ferry naar Dover

De overtocht van Duinkerken naar Dover duurt slechts 2 uur, ideaal dus als u snel naar Zuid-Engeland wilt reizen. Op de ferry kunt u optimaal genieten. Neem bijvoorbeeld plaats voor een heerlijke maaltijd in het Bistro-restaurant of kies voor een vlugge hap in het Food Express-restaurant. Ook aan de kids is gedacht tijdens de overtocht Duinkerken Dover, zij kunnen namelijk lekker spelen op de ‘Little Nippers’ speelplaats. Daarnaast heeft u de mogelijkheid even lekker te shoppen op de ferry naar Dover.

Ontdek Dover en de regio Kent

Wanneer u met de ferry vanuit Duinkerken in Dover aankomt, wordt u eerst verrast met een prachtig aanzicht op de White Cliffs. Dit is zeker een fotomomentje waard! Bovendien kunt u hier heerlijke wandelingen maken en het uitzicht vanaf de cliffs bewonderen. Ook de regio Kent is zeker het ontdekken waard. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Port Lympne Wild Animal Park en geniet van een heuse safari! Bezichtig ook de prachtige landschapstuinen waar Zuid-Engeland om bekend staat of rijd in een uurtje naar de hoofdstad Londen. Alles is mogelijk met een Duinkerken Dover overtocht.

Natuurlijk kunt u ook kijken voor de overtocht Calais-Dover

Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.

Heenreis Terugreis
Vertrek
Terugreis
Volw.
Kind (4-15)
Baby (0-3)
Huisdier
Voertuig
Reiscode
Reist u vaker naar Dover? Boek uw multitrips naar Dover

Reist u vaker dan 3 x naar Dover via Duinkerken? Maak dan gebruik van onze goedkope Multitrip aanbieding. Hoe meer u reist, hoe meer u bespaart!