Ferry Calais - Dover 

Boek uw overtocht naar Engeland via de snelle vaarroute over het Engelse kanaal. Vanuit Calais bent u al binnen 90 minuten in Engeland. En hoe vroeger u boekt, hoe voordeliger u reist!

Ferry Calais naar Dover: over het Engelse kanaal  

 • Route: Vanuit het Franse Calais naar Dover 
 • Bestemming: Het veelzijdige Zuid-Engeland
 • Duur overtocht: Binnen 90 minuten in Engeland
Lees meer

 1. Kaart
 2. Foto's
 3. Video
 4. Inbegrepen & voorwaarden
 5. Vaarschema

Daarom met DFDS van Calais naar Dover

 • U bent binnen 90 minuten in Dover
 • Rijd gemakkelijk en snel aan en van boord
 • 10 afvaarten per dag
 • Veel flexibiliteit
 • Zeer voordelig geprijsd

Ontspannen op de ferry naar Dover

Vanuit het Franse Calais vaart u in slechts 90 minuten naar het Zuid-Engelse Dover! In deze korte tijd kunt u uiteraard volop ontspannen aan boord. Geniet bijvoorbeeld op de ferry Calais Dover van een heerlijk ontbijt-, lunch-, of dinermenu of ga lekker winkelen, uw aankopen zijn tot 20% goedkoper dan de aanbevolen winkelprijzen! Ook aan de kids is gedacht op de Dover Calais overtocht, er is namelijk een kinderspeelruimte aan boord.

Geniet van uw vakantie in Dover en de regio Kent

De aankomst met de ferry van Calais naar Dover is absoluut uniek te noemen: u aanschouwt namelijk eerst de prachtige White Cliffs! Bovendien is de gehele regio Kent waarin Dover ligt ideaal voor een geweldige vakantie. Geniet bijvoorbeeld op een van de stranden zoals Whitstable en Broadstairs of bezichtig het grote Dove Castle. Ook Chartwell is leuk om te bezoeken, dit is het geliefde thuis van Sir Winston Churchill en zijn vrouw Clementine. U ontdekt hier alles over dit historische staatslid en ook de landschapstuinen zijn zeker het bewonderen waard. Reserveer dus snel de ferry van Calais naar Dover en beleef een heerlijke vakantie.

Natuurlijk kunt u ook kijken voor de overtocht Duinkerken-Dover

Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.

Heenreis Terugreis
Vertrek
Terugreis
Volw.
Kind (4-15)
Baby (0-3)
Huisdier
Voertuig
Reiscode

Faciliteiten aan boord:

Restaurants aan boord Restaurants
Entertainment aan boord Kinderspeelplaats
Winkelen aan boord Winkels