Quick Book

Magische MiniCruise naar Alnwick Castle

De MiniCruise is al een ervaring op zich voor kinderen. Een be​zoek aan het historische Alnwick Castle maakt de reis helemaal compleet. Een super leuk uitje voor het hele gezin!

Dit is jouw Magische MiniCruise:

  • Per luxe cruiseferry met het hele gezin al cruisend naar Newcastle
  •  Overnacht twee avonden aan boord in jullie eigen comfortabele hut
  • ​Toegang tot het betoverende Alnwick Castle

Bijzonder reizen met de Magische MiniCruise

De spannende reis naar Alnwick Castle begint direct wanneer jullie aan boord stappen van de luxe cruiseferry. Terwijl het schip naar Newcastle vaart, kun je met z’n allen gezellig dineren in een van de restaurants. Het 7 Seas Restaurant is ideaal als gezin, want de kinderen kunnen langs hun eigen kinderbuffet! Met als vervolg een bezoek aan de bioscoop.

Jullie overnachten met z’n allen in een hut die van alle gemakken voorzien is. De volgende morgen worden jullie door de privé chauffeur opgewacht bij de terminal! 

bez​​oek het magische kasteel in Newcastle

De privéchauffeur staat al klaar bij de terminal wanneer jullie van boord stappen bij aankomst in Newcastle. Hij rijdt jullie naar het historische Alnwick Castle. Rondom en binnen de muren van het kasteel zijn meerdere activiteiten voor zowel jong als oud. Terwijl jouw kinderen omgetoverd worden tot ridders van het kasteel, kunt u genieten van de tentoonstellingen en de geschiedenis van het kasteel. Een geweldig uitje voor het hele gezin!      

een Magische-MiniCruise in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.