Quick Book

Magische MiniCruise naar Alnwick Castle

De MiniCruise is al een ervaring op zich voor kinderen. Een be​zoek aan het historische Alnwick Castle maakt jullie bezoek aan Newcastle helemaal compleet. Maak jullie onvergetelijke weekend een dagje langer met een hotelovernachting in Newcastle. Een superleuk uitje voor het hele gezin!

Dit is jouw Magische MiniCruise:

 • Per luxe cruiseferry met het hele gezin al cruisend naar Newcastle
 •  Genoeg activiteiten voor de kidz aan boord waaronder de Kidz' Club 
 • ​Toegang tot het betoverende Alnwick Castle
​​
Laden...

​Bijzonder reizen met de Magische MiniCruise

De spannende reis naar Alnwick Castle begint direct wanneer jullie aan boord stappen van de luxe cruiseferry. Terwijl het schip naar Newcastle vaart, kun je met z’n allen gezellig dineren in een van de restaurants. Het 7 Seas Restaurant is ideaal als gezin, want de kinderen kunnen langs hun eigen kinderbuffet! Met als vervolg een bezoek aan de bioscoop: een heerlijke avond!

Jullie overnachten met z’n allen in een hut die van alle gemakken is voorzien. De volgende morgen worden jullie door de privéchauffeur opgewacht bij de terminal en naar Alnwick Castle gereden. 

Wil je iets langer blijven in Newcastle? Kies dan voor de 4-daagse Magische MiniCruise. Je verblijft hierbij 2 nachten aan boord én een nachtje in een hotel in Newcastle.

​ ​
   3-Daagse MiniCruise
   

  bez​​oek het magische kasteel in Newcastle

  De privéchauffeur staat al klaar bij de terminal wanneer jullie van boord stappen bij aankomst in Newcastle. Hij ​rijdt jullie naar het historische Alnwick Castle. Rondom en binnen de muren van het kasteel zijn meerdere activiteiten voor zowel jong als oud. Terwijl jouw kinderen omgetoverd worden tot ridders van het kasteel, kun je genieten van de tentoonstellingen en de geschiedenis van het kasteel. Een geweldig uitje voor het hele gezin!

  Bekijk ook de mogelijkheden en prijzen voor een overtocht met de auto naar Newcastle >>


Klik op de afbeelding om te vergroten

​ ​​​​​


​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.