Quick Book

MINICRUISE NEWCASTLE: TIJD VOOR ONTSPANNING

Een goed glas wijn bij een prachtige zonsondergang, heerlijk dineren met zeezicht, slapen in een comfortabele hut... Aan boord van de luxe cruiseferry heb je tijd om te ontspannen. ​Eenmaal aangekomen in Engeland breng je een bezoek aan dé shoppingcapital van Noord-Engeland. Maak kennis met typisch Engelse Fish & Chips en authentieke pubs. 

Dit is jouw 3-daagse MiniCruise Newcastle:

  • Aan boord van de luxe cruiseferry heb je de tijd om samen te genieten en te ontspannen 
  •  Newcastle: dé stad met vele shop- en uitgaansgelegenheden, echt een aanrader!​​
  •  Dé perfecte combinatie: ontspannen reizen en het hippe Newcastle verkennen​


dek 450x300.jpg

ONTSPANNING BEGINT AAN BOORD

Jouw weekendje weg begint vanaf het moment dat je aan boord stapt van de luxe cruiseferry. Onderweg naar Newcastle kun je genieten van alle faciliteiten aan boord. Zo geniet je volop van de reis!

Begin de avond ontspannen met een diner in een van de drie restaurants aan boord. Drink een drankje buiten op het dek en geniet van een prachtige zonsondergang.​ Naar het casino, de bioscoop of bezoek een van de bars behoort ook tot de mogelijkheden aan boord.

stad 450x300.jpg ​

NEWCASTLE​: alles in 1

Deze Engelse stad is dé bestemming voor een weekendje weg! Newcastle is een gezellige, typisch Engelse stad met super veel leuke restaurants en een geweldig stad om te shoppen.  

In Newcastle is alles op loopafstand. Wandel samen door de straten en bekijk onderweg de historische gebouwen, zoals het middeleeuwse kasteel Castle Keep. Een toffe plek om te shoppen is High ​Bridge Street met kleine boetiekjes en leuke vintage winkels.  

MiniCruise newcastle in beeld

​​​​Klik op de afbeeldingen om te vergroten​

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.