Quick Book

MiniCruise Newcastle: écht tijd voor iets anders!

Een geweldig weekend weg, dat ben je met een MiniCruise Newcastle! Dit keer geen auto of vliegtuig, maar een overtocht met een luxe cruiseferry naar Newcastle. In deze nog onontdekte, maar volop bruisende stad moet je zeker een keer zijn geweest.

Dit is jouw MiniCruise:

  • Bijzonder reizen per luxe cruiseferry naar Newcastle: dé stad met vele shop- en uitgaansgelegenheden
  • Twee relaxte avonden aan boord en verblijven in je eigen 2-pers. binnenhut
  • Naar een inspirerende stad: echt een aanrader!​​

de luxe cruiseferry ​naar newcastle

In plaats van dat je nog van alles moet regelen voor een weekendje weg met je auto of vliegtuig, hoef je tijdens jouw MiniCruise naar Newcastle eigenlijk nergens aan te denken. Aan alle faciliteiten voor een voortreffelijk weekend is gedacht.

Leg je bagage in jouw hut en neem daarna plaats in een van de 3 restaurants voor een heerlijk diner met bijpassend drankje. De gezellige avond aan boord sluit je af met een drankje in de Skybar of de Compass Bar. In de Compass Bar kun je bovendien kiezen voor een lekkere wijn- of whiskytasting. De volgende dag arriveer je uitgerust in Newcastle en heb je alle tijd om de bezienswaardigheden van deze stad te bezoeken. Heerlijk toch? 

Tip: wanneer je een hut kiest uit de Premium Class​, dan is je ontbijt inbegrepen. Wel zo voordelig!​

Newcastle: stad met cultuur & historie ​

De stad Newcastle in Noord-Engeland is rijk aan vele interessante musea en bezienswaardigheden. Het is daarnaast een perfecte stad om uitgebreid te shoppen. Tevens draagt deze stad veel historie met zich mee. Midden in het centrum vind je Castle Keep, ooit New Castle Upon Tyne, het kasteel waar de stad haar naam aan heeft te danken. 

Wil je graag een museum bezoeken? Dan is het BALTIC Museum wellicht iets voor jou. Dit museum voor hedendaagse kunst is gevestigd in een oude meelfabriek en de toegang is gratis. 
Tevens heb je een prachtig uitzicht vanuit het restaurant op de bovenste verdieping!

Wanneer je op zondag in Newcastle verblijft, behoort een bezoek aan de Quayside Market tot de mogelijkheden. Wandel hier langs de kraampjes en geniet van het mooie uitzicht over de rivier de Tyne en haar zeven bruggen​
 die Newcastle met het zuidelijke Gateshead verbinden. 
​​​

Een MiniCruise in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

 

​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.