HomeMiniCruisesMiniCruisesMiniCruise Newcastle

MiniCruise Newcastle: écht tijd voor iets anders! 

Een weekendje ertussenuit? Kies eens voor een andere manier van reizen: maak een heerlijke MiniCruise naar Newcastle! Een weekend genieten van luxe, wine & dine, overnachten op een cruiseferry en een bezoek aan een culturele stad.

Dit kunt u verwachten tijdens uw MiniCruise:

  • Reis: MiniCruise met 2 overnachtingen in een hut, voorzien van alle gemakken
  • Bestemming: Newcastle, stad met culturele en historische bezienswaardigheden
  • Daarom deze reis: Een onbezorgd en origineel weekend ertussenuit
  • Keuze uit: 3 dagen óf 4 dagen (extra hotelovernachting in Newcastle)

Meer info


  1. Video
  2. Inbegrepen
  3. Foto's
  4. Kaart
  5. Zoover

Newcastle: stad met cultuur, historie en vele winkelmogelijkheden

De stad Newcastle in Noord-Engeland is rijk aan vele interessante musea en bezienswaardigheden. Het is daarnaast een perfecte stad om uitgebreid te shoppen. Maak een wandeling langs de rivier de Tyne waar u de 7 befaamde bruggen kunt bewonderen die Newcastle met het zuidelijke Gateshead verbinden. Tevens draagt deze stad veel historie met zich mee. Midden in het centrum vindt u Castle Keep, ooit New Castle Upon Tyne, het kasteel waar de stad haar naam aan heeft te danken.

Wilt u graag een museum bezoeken? Dan is het BALTIC Museum wellicht iets voor u. Dit museum voor hedendaagse kunst is gevestigd in een oude meelfabriek en de toegang is gratis. Door de wisselende exposities is dit museum zeker een bezoek waard. Bewonder ook het uitzicht vanaf het restaurant bovenin en neem een kijkje in de uitgebreide museumshop.

Ook om te winkelen tijdens uw MiniCruise Newcastle bent u in Newcastle aan het juiste adres. Zo is Northumberland street de belangrijkste winkelstraat van de stad waar u de bekende ketens vindt. Ook het overdekte Eldon Square met meer dan 100 winkels is een absolute aanrader. Hier wisselen luxe en populariteit zich in hoog tempo af. Wanneer u op zondag in Newcastle verblijft, behoort een bezoek aan de Quayside Market tot de mogelijkheden. Wandel hier langs de kraampjes en geniet van het mooie uitzicht over de rivier de Tyne.

Ontspannen aan boord van de ferry naar Newcastle

In plaats van dat u nog van alles moet regelen voor een weekendje weg met uw auto of vliegtuig, hoeft u tijdens uw MiniCruise naar Newcastle eigenlijk nergens aan te denken. Aan alle faciliteiten voor een voortreffelijk weekend is gedacht. Leg uw bagage in uw hut en neem daarna plaats in een van de 3 restaurants voor een heerlijk diner met bijpassend drankje.

De gezellige avond aan boord sluit u af met een drankje in de Skybar of de Compass Bar. In de Compass Bar kunt u bovendien kiezen voor een lekkere wijn- of whiskytasting. De volgende dag arriveert u uitgerust in Newcastle en heeft u alle tijd om de bezienswaardigheden van deze stad te bezoeken. Heerlijk toch?

Tip: wanneer u een hut kiest uit de Premium Class , dan is uw ontbijt inbegrepen. Wel zo voordelig!

Reisschema

Heenreis
Inchecken in IJmuiden va 15:00 uur
Vertrektijd 17:30 uur
Aankomst in Newcastle 09:00 uur(Bij de 4-daagse MiniCruise is 1 hotelovernachting in Newcastle inbegrepen)Terugreis
Inchecken in Newcastle va 15:00 uur
Vertrektijd 17:00 uur
Aankomst in IJmuiden 09:30 uur


Volg ons op Social Media:

Pinterest

Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.