Magische Cruise naar Alnwick Castle 

Heeft u alle Harry Potter films al gezien? Ervaar nu zelf de mystiek rondom Engelands bekendste tovenaar tijdens een bezoek aan Alnwick Castle, beter bekend als het Zweinstein kasteel. Het leukste magische uitje voor jong en oud!

Magische Cruise naar Newcastle: op ontdekkingstocht met de kids  

  • Reis: 3-daagse Magische Cruise
  • Bestemming: Newcastle met een bezoek aan het betoverende Alnwick Castle 
  • Daarom deze reis: Voordelig ertussenuit met het hele gezin

Lees meer


  1. Foto's
  2. Video
  3. Kaart
  4. Inbegrepen

Ontdek het kasteel uit Harry Potter

De volgende dag komt u aan in Newcastle, waar een privéchauffeur u per taxi naar Alnwick Castle brengt. Het eeuwenoude 'Alnwick Castle' kasteel is bekend uit de film van Harry Potter en schitterend gelegen. Bij Alnwick Castle worden veel activiteiten rondom het thema 'Harry Potter' georganiseerd. Naast het kasteel ligt een schitterende tuin met de grootste boomhut ter wereld, waar u ook toegang tot heeft. In de namiddag brengt de taxi u weer terug naar het schip en kunt u terug kijken op een magische ervaring.

Magische tijd aan boord 

Ontdek de magie van een MiniCruise. Aan boord van de luxe cruiseferry vindt u alle ingrediënten voor een avondje uit voor jong en oud. Gezellig samen eten en tafelen aan boord in een van de restaurants en daarna een film kijken in de bioscoop. De mogelijkheden zijn onbeperkt. 's Avonds rust u uit in uw comfortabele hut. 

Voor meer informatie over activiteiten in Alnwick Castle kunt u kijken op de website van Alnwick Castle