HomeKerstshoppen

Kerstshoppen in Engeland of Schotland

Kerst is voor vele de gezelligste periode van het jaar. In Engeland en Schotland is dat niet anders. Ontdek vanaf eind november de leuke kerstmarkten, scoor orginele cadeaus en geniet van de stad tijdens een weekendje kerstshoppen in Newcastle, Edinburgh of Londen en omgeving. Kunt u niet kiezen? Combineer dan kerstshoppen in Edinburgh met Newcastle tijdens onze stedenrondreis.

 

Kerstshoppen Newcastle

Kerstshoppen Newcastle


Ga kerstshoppen op z'n Engels in het Noord-Engelse shopwalhalla Newcastle.
Overtocht Prijs o.b.v. 2 personen
va 129 ,- p.p. Meer lezen
Kerstshoppen Edinburgh

Kerstshoppen Edinburgh


Ontdek het mooie Edinburgh en ga kerstshoppen in deze magische stad.
Overtocht Auto Prijs o.b.v. 2 personen
va 152 ,- p.p. Meer lezen
Kerstshoppen Londen

Kerstshoppen Londen


Ga kerstshoppen in Londen met uw eigen auto en ontdek de omgeving.
Overtocht Auto Maximaal 9 personen
va 45 ,- p.p. Meer lezen

Kerstshoppen Engeland

Kerstshoppen in Engeland? Boek dan een KerstCruise naar het sfeervolle Newcastle en ervaar de typisch Engelse kerstsfeer. Fonkelende lichtjes, vrolijke Christmas Carols en prachtige etalages sieren de straten in de donkere decemberdagen. Maak kennis met de Engelse cultuur, terwijl u een van de gezellige kerstmarkten bezoekt. De kerstmarkten in Newcastle zijn op diverse data van half november tot half december te bezoeken. Of ga kerstshoppen in Londen met uw eigen auto en ontdek meteen de schitterende omgeving in Kent.

Kerstshoppen Schotland

Ook Edinburgh is een bezoek meer dan waard. Zonder meer de mooiste stad van Europa. Deze stad is altijd een plaatje om te zien, zeker wanneer zij sfeervol verlicht is. Met een prachtige winkelstraat, leuke kerstmarkten in Edinburgh  en een schaatsbaan zult u zich ook in de Schotse hoofdstad goed vermaken. Waar gaat u kerstshoppen in 2013? Engeland of Schotland? Of allebei?