Quick Book

Kerstshoppen in Engeland of Schotland

Kerst is voor vele de gezelligste periode van het jaar. In Engeland en Schotland is dat niet anders. Ontdek vanaf eind november de leukste kerstmarkten, scoor originele cadeaus en geniet van de sfeer in de stad tijdens een weekendje kerstshoppen in Newcastle, Edinburgh of Londen en omgeving.

 

Kerstshoppen Engeland

Kerstshoppen in Engeland? Boek dan een KerstCruise naar het sfeervolle Newcastle en ervaar de typisch Engelse kerstsfeer. Fonkelende lichtjes, vrolijke Christmas Carols en prachtige etalages sieren de straten in de gezellige decemberdagen. Maak kennis met de Engelse cultuur, terwijl je een van de gezellige kerstmarkten bezoekt. De kerstmarkten in Newcastle zijn op diverse data van half november tot half december te bezoeken. Of ga kerstshoppen in Londen met je eigen auto en rijd via het romantische Kent naar deze wereldstad.

Kerstshoppen Schotland

Ook Edinburgh is een bezoek meer dan waard. Zonder meer de mooiste stad van Europa. Deze stad is altijd een plaatje om te zien, zeker wanneer zij sfeervol verlicht is. Met een prachtige winkelstraat, leuke kerstmarkten in Edinburgh en een schaatsbaan zul je je in de Schotse hoofdstad goed vermaken. Waar ga jij kerstshoppen in 2015? Engeland of Schotland? Of allebei?​