Quick Book

Overtocht IJmuiden - Newcastle met de auto

Met de overtocht naar Newcastle ben je in no time in het noordelijkste puntje van Engeland. Ideaal als je Schotland óf Engeland wilt bezoeken: beide landen bieden de ideale combinatie van oneindig mooie natuur en volop vriendelijkheid. Pak de ferry naar Newcastle en deze groene bestemmingen liggen aan je voeten.

Jouw overtocht IJmuiden – Newcastle:

 •  Aankomst in haven Newcastle: slechts 1 uur rijden van Schotland
 • ​Comfortabel varen en uitgerust aankomen op je vakantiebestemming
 • Betaal slechts 25% aan, de overige 75% betaal je pas 6 weken voor vertrek!

Laden...

Jouw overtocht naar Newcastle

Met de overtocht naar Newcastle reis je onbezorgd. Eerst parkeer je je auto aan boord en dan start je vakantie! Je hebt direct toegang tot je eigen comfortabele hut voor de komende nacht.

Op je eigen gemak kun je een rondje maken op het dek, je oriënteren in welk restaurant je 's avonds gaat dineren en de faciliteiten bekijken zoals de vele bars en kinderspeelplaats. Wanneer het schip uit IJmuiden vaart, schuif jij aan in een van de restaurants. Het Explorers Steakhouse, het Blue Riband Restaurant of sta jij al met je bord klaar bij het uitgebreide dinerbuffet in het 7 Seas Buffet Restaurant? Boek snel jouw overtocht naar Newcastle!

Lees meer over de aan boord faciliteiten

  Schitterend Schotland
   


  Op reis met de ferry Newcastle

  De overtocht van IJmuiden naar Newcastle is vanaf Nederland de noordelijkste vaarroute naar Groot-Brittannië. De ferry IJmuiden – Newcastle meert aan in Newcastle, het startpunt van jouw reis door Engeland en Schotland. Want vanaf Newcastle is het slechts een uur rijden naar de Schotse grens!

  Doordat je met je eigen auto bent kun je je reis altijd nog aanpassen en kom je op plekken die je anders niet had gepland. Ook Engeland heeft namelijk veel te bieden. Rijd langs Hadrian's Wall of bezoek de prachtstad York.

  Bekijk ook bovenstaande video en beleef alvast voorpret van jouw reis!

Jou​w overtocht IJmuiden - Newcastle in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.