Quick Book

Overtocht IJmuiden - Newcastle met de auto

Met de overtocht naar Newcastle ben je in no time in het noordelijkste puntje van Engeland. Ideaal als je Schotland óf Engeland wilt bezoeken: beide landen bieden de ideale combinatie van oneindig mooie natuur en volop vriendelijkheid. Pak de ferry naar Newcastle en deze groene bestemmingen liggen aan je voeten.   

Dit is jouw overtocht IJmuiden – Newcastle:

  • Rijd gemakkelijk aan- en van boord en ga een zorgeloze overtocht tegemoet
  • Reis af naar de mooiste groene bestemmingen die slechts een overtocht zijn verwijderd
  • Onderweg naar... Newcastle: de meest noordelijke haven. Schotland ligt op slechts 1 uur rijden​​
  • Betaal slechts 25% aan, de overige 75% betaal je pas 6 weken voor vertrek!

comfortabele overtocht naar newcastle

Per cruiseferry kun je nu zorgeloos naar Newcastle reizen. Je parkeert je auto aan boord en de vakantie kan beginnen! Je hebt direct toegang tot je eigen comfortabele hut voor de komende nacht. 

Op je eigen gemak kun je een rondje maken op het dek, je oriënteren in welk restaurant je 's avonds gaat dineren en de faciliteiten bekijken zoals de vele bars en kinderspeelplaats. Wanne
er het schip uit IJmuiden vaart, schuif jij aan in een van de restaurants. Het Explorers Steakhouse, het Blue Riband Restaurant of sta jij al met je bord klaar bij het uitgebreide dinerbuffet in het 7 Seas Buffet Restaurant? Boek snel jouw overtocht naar Newcastle!

ferry naar Newcastle

De overtocht van IJmuiden naar Newcastle is vanaf Nederland de noordelijkste vaarroute naar Groot-Brittannië. De ferry IJmuiden – Newcastle meert aan in Newcastle, het startpunt van jouw reis door Engeland en Schotland. Want vanaf Newcastle is het slechts een uur rijden naar de Schotse grens! 
 
Doordat je met je eigen auto bent kun je je reis altijd nog aanpassen en kom je op plekken die je anders niet had gepland! Ook Engeland heeft namelijk veel te bieden. Rijd langs Hadrian's Wall of bezoek de prachtstad York​.

jo​Uw overtocht IJmuiden - Newcastle in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.