Quick Book

Overtocht Duinkerken - Dover met de auto

Wist je dat je binnen twee uur varen in Engeland kunt zijn? Pak de ferry in Duinkerken, de dichtstbijzijnde haven vanuit Nederland. Na een snelle en comfortabele overtocht meer je aan in het Zuid-Engelse Dover. Boek voor 28 februari en ontvang 15% vroegboekvoordeel op de al zo aantrekkelijke prijzen.​

Dit is jouw overtocht Duinkerken – Dover:

  • Duinkerken is de dichtstbijzijnde haven vanuit Nederland
  • Rustig aan komen rijden in de haven van Duinkerken t.o.v. de drukke haven in Calais
  • Binnen twee uur over het Engelse Kanaal
  • Onderweg naar… natuurrijke bestemmingen ideaal voor een weekendje weg, of lange vakantie

Drie redenen om direct jouw overtocht met de auto​ te boeken:

  • ​​Ontvang 15% vroegboekvoordeel en betaal gegarandeerd de laagste prijs​
  • Wijzig of annuleer gratis jouw boeking vóór 28 februari​ 2015​
  • Vroegboeken is reizen voor gegarandeerd de laagste prijs

Uitwaaien op de ferry Duinkerken - Dover

De overtocht van Duinkerken naar Dover duurt slechts twee uur, ideaal dus als je snel en zorgeloos naar Zuid-Engeland wilt reizen. Want op de ferry kun je optimaal genieten. Neem bijvoorbeeld plaats voor een heerlijke maaltijd in het Bistro-restaurant of kies voor een vlugge hap in het Food Express-restaurant.

Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de overtocht Duinkerken Dover, zij kunnen namelijk spelen in de kinderspeelplaats.
Daarnaast heb je de mogelijkheid even lekker te shoppen op de ferry naar Dover in de winkel aan boord.

Met de ferry binnen twee uur in dover

Wanneer je met de ferry vanuit Duinkerken in Dover aankomt, heb je direct een prachtig aanzicht op de White Cliffs. Dit is zeker een fotomomentje waard! Bovendien kun je boven deze krijtrotsen heerlijke wandelingen maken en het mooie uitzicht bewonderen. Ook de regio Kent is zeker het bezoeken waard.

Bezichtig ook de prachtige landschapstuinen waar Zuid-Engeland om bekend staat, rijd langs de kust of in een uurtje naar de hoofdstad Londen. Ook het tropische Cornwall, ruige Wales of historische Devon ligt op rijafstand. Alles is mogelijk met de overtocht van Duinkerken naar Dover!

overtocht Duinkerken-Dover in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.