Jouw overtocht

​Overtocht Duinkerken - Dover met de auto

Nu is het moment om de voorjaars- of zomervakantie van 2016 te boeken. Jouw bestemming: Engeland! Het ruige Wales, de prachtige stranden van Cornwall of het pittoreske Kent. Met de ferry naar Dover vanuit Duinkerken ben je in no-time op je bestemming: voordelig, zorgeloos en comfortabel!

Voordelig reizen in de zomer van Duinkerken naar Dover:

  • ​De dichtstbijzijnde haven vanuit Nederland voor een overtocht naar Zuid-Engeland
  • Reis voordelig met het hele gezin: je betaalt per voertuig, niet per persoon
  • Vroege én late overtochten zijn extra voordelig
  • ​Keuze uit 24 (!) overtochten per dag en binnen 2 uur op jouw vakantiebestemming

Zorgeloos reizen​

Een prima start van jouw reis naar Zuid-Engeland: de ferry van Duinkerken naar Dover! Rijd gemakkelijk met de auto aan boord. De overtocht is snel én comfortabel: zo ben je in twee uur al in Engeland en kan je gebruikmaken van de vele faciliteiten aan boord. Zo zijn er meerdere restaurants, een Kidz' club voor de kleinsten onder ons en verschillende seashops. Voor nog meer gemak kies je voor ​​Priority Boarding​ zodat je als eerste van en aan boord kunt rijden.​​​

Tijd voor Zuid-Engeland

De ferry van Duinkerken naar Dover brengt je snel in Zuid-Engeland. Laat je verrassend door de prachtige, karakteristieke regio's. Direct bij aankomst in Dover heb je een prachtig zicht op de White Cliffs. De regio Kent waarin Dover ligt is een echte aanrader! Sla zeker de prachtige landschapsstuinen waar deze regio om bekend staat niet ove​r. Het tropische Cornwall, ruige Wales en his​torische Devon liggen op rijafstand en binnen een uurtje rijden ben je al in de bruisende hoofdstad​ Londen.

OVERTOCHT DUINKERKEN NAAR​ DOVER IN BEELD​