Jouw overtocht

Overtocht Duinkerken - Dover met de auto

Snel en comfortabel reizen naar Engeland? Neem de ferry van Duinkerken naar Dover! Vanaf Utrecht is het een korte reis naar de haven van Duinkerken en hier rijd je gemakkelijk aan boord. In slechts twee uur varen ben je al in Engeland en tijdens de reis kun je prima ontspannen.

Daarom een overtocht Duinkerken – Dover:

  • Maar liefst 12 x per dag een overtocht mogelijk én binnen twee uur in Engeland
  • Vele faciliteiten aan boord als drie restaurants, een seashop, Kidz' Club en Seaview Lounge
  • Zuid-Engeland is dé met bestemming voor jong & oud

zorgeloos reizen op de ferry Duinkerken - Dover

Een prima start van jouw reis naar Zuid-Engeland: de ferry van Duinkerken naar Dover! Eerst rijd je gemakkelijk met de auto aan boord en dan kan het ontspannen beginnen. Vermijd wachtrijen en rijd als eerste aan en van boord met priority boarding. De overtocht is snel én comfortabel: zo ben je in twee uur al in Engeland en kun je gebruikmaken van de vele faciliteiten aan boord. Ga bijvoorbeeld gezellig samen tafelen in het Bistro-restaurant of kies voor een vlugge hap in het Food Express-restaurant.

Natuurlijk is aan de kids gedacht op de overtocht Duinkerken - Dover, zij vermaken zich prima in de kinderspeelplaats. Ook even shoppen in de Seashop behoort tot de mogelijkheden op de ferry naar Dover. Relaxen en een fijne overtocht gegarandeerd!

zuid-engeland: voor jong & oud

Bezoek ook de regio's van Zuid-Engeland en laat je verrassen zoals de Familie Payne. Direct bij aankomst in Dover heb je een prachtig aanzicht op de White Cliffs. Absoluut leuk voor een fotomomentje! Maak ook zeker een wandeling en bewonder het mooie uitzicht vanaf deze krijtrotsen. Bovendien is de regio Kent waarin Dover ligt een echte aanrader. Zo kun je onder andere Dover Castle, Hever Castle en de Historic Dockyard bezoeken. Zowel leuk voor volwassenen als leerzaam voor kinderen!

Tijdens jouw vakantie in Zuid-Engeland mag je de prachtige landschapsstuinen waar deze regio om bekend staat niet overslaan. Rijd ook langs de kust of in een uurtje naar de hoofdstad Londen. En alsof dit niet genoeg is: het tropische Cornwall, ruige Wales en historische Devon liggen op rijafstand. Alles is mogelijk met de overtocht van Duinkerken naar Dover!

overtocht Duinkerken-Dover in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.