Quick Book

Overtocht Calais - Dover met de auto

Zorgeloos reizen, binnen 90 minuten op je bestemming en een prachtig land ligt aan je voeten. Zuid-Engeland is dé bestemming voor jouw vakantie 2016. Het zuidelijke Cornwall, pittoreske Kent of het veelzijdige Devon, aan jouw de keuze. Zet vast en pak alle vroegboekvoordelen direct mee!​

Vaar naar Engeland met DFDS

Laden...
Het schip vaart terwijl jij relaxt
Rijd relaxt als eerste aan en van boord met priority boarding. Vanuit het Franse Calais vaar je in slechts 90 minuten naar het Zuid-Engelse Dover! In deze korte tijd kun je uiteraard volop ontspannen aan boord.

Op de schepen van de route Calais - Dover kun je heerlijk ontbijten, lunchen of dineren in de tussentijd. Of ga lekker winkelen, jouw aankopen zijn tot 20% goedkoper dan de aanbevolen winkelprijzen! Ook aan de kinderen is gedacht, er is namelijk een kinderspeelruimte aan boord.
​ ​
    Schitterend Engeland
     

    Met de ferry van Calais naar Dover

    De aankomst met de ferry van Calais naar Dover is absoluut uniek te noemen: je aanschouwt namelijk direct de White Cliffs! Bovendien is de gehele regio Kent waar je aankomt ideaal voor een geweldige vakantie.

    De kust is prachtig zoals de stranden Whitstable en Broadstairs. Zuid-Engeland wordt ook wel de Garden of England genoemd: landschapstuinen zijn zeker het bewonderen waard. Het heuvelachtige Zuid-Engeland is slechts een overtocht verwijderd.

Jouw overtocht Calais - DoverKlik op de afbeelding om te vergroten