Quick Book

Overtocht Calais - Dover met de auto

Met de auto naar Engeland binnen 90 minuten: dat is de overtocht van Calais naar Dover met de snelle vaarroute over het Engelse kanaal. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger je reist!

Dit is jouw overtocht Calais - Dover:

  • Een zorgeloze overtocht met je eigen auto mee aan boord
  • Gemakkelijk aan- en van boord rijden
  • Tien afvaarten per dag en binnen 90 minuten het Engelse kanaal over

Het schip vaart terwijl jij relaxt

Rijd relaxt als eerste aan en van boord met priority boarding. Vanuit het Franse Calais vaar je in slechts 90 minuten naar het Zuid-Engelse Dover! In deze korte tijd kun je uiteraard volop ontspannen aan boord.

Op de schepen van de route Calais - Dover kun je heerlijk ontbijten, lunchen of dineren in de tussentijd. Of ga lekker winkelen, jouw aankopen zijn tot 20% goedkoper dan de aanbevolen winkelprijzen! Ook aan de kinderen is gedacht, er is namelijk een kinderspeelruimte aan boord.

Met de ferry van Calais naar Dover

De aankomst met de ferry van Calais naar Dover is absoluut uniek te noemen: je aanschouwt namelijk direct de White Cliffs! Bovendien is de gehele regio Kent waar je aankomt ideaal voor een geweldige vakantie.

De kust is prachtig zoals de stranden Whitstable en Broadstairs. Zuid-Engeland wordt ook wel de Garden of England genoemd: landschapstuinen zijn zeker het bewonderen waard. Het heuvelachtige Zuid-Engeland is slechts een overtocht verwijderd!

Uw overtocht CALAIS - DOVER in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.